torsdag 11 februari 2010

Smått och gott

Hej

Nu är vi inne i mitten av Februari,, vi har haft snö och kallt väder,, jag vill ha högst -10 grader det är lagomt.

Idag fyller Jimmy 18 år så Grattis från oss,, jimmy är en kompis till Tom som har behållt kontakten med oss efter Toms död,, jimmy är en snäll och skön kille , han är lite lik Tom i sättet, hjälpsam och go,, vi kommer med en liten present i kväll..

Här hemma har vi en havanais kille på 11 månader som vi sköter, han söker nytt hem, han är kryptocid så han ska bli en sällskaps hund till nån snäll o go person typ (farmor),,
tjejerna tycker att han är lite jobbig ibland, helst Caiza hon kan vara riktigt sur på han, Ulla och Bamse har kul dom busar ute så Ulla har haft ena enorma tovor, men dom är borta nu.

Vi har även varit och tittat på Silky Terrier valpar i Blåsmark, hur söta och fina som helst, hade kunnat ta hem en,, ja dessa hundar jag vet lite jobbigt ibland vara djurvän..

Sen har vi haft sorg igen i familjen,, det slutar visst aldrig ,, Farmors man har dött helt oväntat, han fick en hjärtinfarkt,, så vi har varit på begravning i Norge, det gick hyvs bra men det var mycket ledsamheter,, nu hoppas vi på nåt skoj framöver.
Kenths sa ( det finns en film som heter( Fyra Bröllop Och En Begravning ) men hos oss blir det ( Fyra Begravningar Och Ett Bröllop) nu får det vara nog men tråkigheter..

Vila i frid Willy du är saknad,,

Nu ska jag gå ut och skotta ,, sen jobbar jag i helgen, ha en bra vecka och helg// Kram Sussi 10.10

Inga kommentarer: