tisdag 23 februari 2010

Kallt

Ja ha nu har vi kallt -28 grader buurrr,, Tobbe skulle ha frilufsdag med skolan men icke de,, man kan ju inte vara ute när det är så kallt,, vi ska ha kallt hela veckan, inte kul man blir så isolerad.


Vi får hoppas att till veckan kommer det lite mildare väder, då är det sportlov, Kenyhs bror med familj kommer hit och ska få åka lite skidor och skoter var det tänkt, nu har det ju snöat i Göteborg så dom har fått se och va i snön mer än dom brukar.


Hunduppfödarutbildningen har startat igen,, jätte kul och trevligt, vi kan ju surra och vi har många funderingar, mycket lagar och paragrafer, ett ämne som man kan surra om länge om man gillar hundar, det gör vi alla som går den, vi är ett härligt gäng tycker jag, tiden går fort när vi träffas.


Ingela har fått valpar, myzigt,, 2 tikar är parade,, 1:a fick 4 pojkar och 2:a fick 3tjejer och en kille och där har hon fått en tik med choklad färg eller brun,, en sån som jag vill HAAA,, ja vi får se hur detta går, man blir ju så sugen,, det är ju inte så vanligt med bruna havanäser,, jag ska då kolla på dom när dom är större, längtar.


Bamse ska nog flytta till Norge till farmor, kul att hon får nån att bry sig om nu när hon blev själv, Bamse behöver lite egentid och kärlek.


Nä nu ska jag gå och dammsuga :)) så ha de vi hörs // Sussi 10.10

Inga kommentarer: