lördag 28 mars 2009

Veckan som varit

Hej alla



Denna vecka har gått fort, vi har haft sol men kallt.



I tisdags åkte vi till Piteå lasarett för Tobias skulle röntga överkäken, han har sneda framtänder så dom vet inte riktigt hur dom ska fixa han fin i munnen, dom ville ha bilder så att dom kunde skicka till specialistern i sunderbyn, det ska bli spännande att höra vad dom hittar på, Tobbe tycker väl inte att det är så kul, men det måste göras nåt innan hann blir vuxen.



På torsdan for jag o Pia en sväng till Piteå på lite affärer typ Dollar store, öb och granngården, en trevlig liten utflykt.



Fredag förmiddag följde jag Sara till Linda, hon har också köpt en Jack russel valp en vit o svart, hon är jättesöt, sen baka hon bullar när vi kom inte helt fel dom var super goda, hembakat är ju gott.

På eftermiddan smsa Traecy, hon hade varit med sin mops valp till vetrinären, tyvärr hade hon en stor kot skada i ryggen så hon fick somna in, fy så hemst vissa tycker att det är ju bara en hund men man fäster sig så mycket med dessa djur så det är fruktan svärt att måsta avliva sina djur, men dom kan ju inte plågas heller, kan dom inte leva ett hundliv då måste man som djur ägare ta dessa beslut.Vila i frid Roxie....



Lördan hade vi en mycket trevligare dag, vi åkte tidigt på morrn till Ikea med T o P, vi hade lånat släp av Blom Åsa Tack, T skulle ha en massa stora saker till salongen, nu öppnar hon ju Den 6 April, resan gick bra.

Tobbe var hemma med vovvs och när vi kom hem hade han bakat kladdkaka i micron, den var super god, han är så duktig, så vi smaken en bit o vips så var den slut...



Nä nu ska jag gå och sova så ha de bra / Kram Sussi

Inga kommentarer: