söndag 19 april 2009

Skolan börjar

Hejsan svejsan

Nu på måndag börjar skolan om efter påsklovet, skönt nu blir det lite mer vardag igen, man har ju lite mindre rutiner när det är lov och det ska man unna sig, Tobbe har haft ett bra lov tycker han, massa polare o sena kvällar.

Idag har vi haft lite garage röj, vi har varit med pappers o kartonger till återvinningen, det behövdes vi hade samlat en del skräp, sen åkte vi o panta flaskor på konsum och när vi kom ut var det värsta ovädret, det regna och blåste och sanden yrde så man tappa nästan andan, tur att vi körde bil och inte gick.

Igår var vi på middag hos Treacy o Patrik, vi åt kycklingfile med chilensk potatissallad, jättegott var det o mätta blev vi, Sen hade Kenth gjort mousse till efterrätt, hur gått som helst, sen surra vi en stund innan det var dags för nattsömnen.

Jag såg på tv i fredags Berg flyttar in o hon var hos Markus scenkenberg, han är ju inte så pjåkig, ganska snygg om man är ärlig, det var ett kul program jag har bara hört dom som har tittat på de så jag vart lite nyfiken.

Nu ska jag gå o se nyheterna så vi hörs..../ kramis Sussi 22:00

Inga kommentarer: