onsdag 7 april 2010

Påskhelgen

Hej


Våran påsk har varit mycket bra, vädret har väl varit si så där, fredag och söndag hade vi sol.


Kenth och Jimmy åkte till Norge torsdan och där hade dom kanon väder, det hade varit +17 grader o strålande sol, så dom hade njutit av vädret,dom kom hem på lördag kväll.

Då var det bara att skynda till grannarna Agneta och Olle på 40 års fest, vi fick en jättegod smörgås tårta och lite annat smått och gott, sen surra vi o hade trevligt till halv 2 då begav vi oss hem.


Söndag skotta Kenth fram våran eldstad..efter det gick vi en sväng med vovvs..sen grilla vi och njöt av solen..Tobbe gjorde en snögubbe, det var lite svårt att vara i snön man skönk ner hela tiden.. Grannarna kom över och käka med oss.. vi stekte kyckling på muurikan och åt med sallad och tortilla bröd och dressingar till..otroligt vad gott att äta ute.. även måndan satt vi ute då stekte vi plättar och grilla korv..


Hundutställningen gick bra Majken blev bim, hanen vann och fick gå i stora ringen, det var jätte kallt i nolia hallen så vi var som isbitar,satt med jackorna på hela tiden, men vi hade trevligt ändå.


Tobbe har ej åkt nå slalom men i veckan ska han åka, det blir bra så han kommer sig ut i naturen, han är mycket duktig på att sitta inne om man inte säger till.


Farmor kommer efter påsk.. hon fyller år så hon skulle först vara hemma i norge och sen komma hit..Bamse fick följa hem med Kenth för hon skulle vara borta nån dag, så då fick han komma hit till tjejerna och oj så glad han blev, vi ska frisera han för han har blivit långhårig.


Ha en bra vecka så hörs vi.. / Sussi 9.42




Inga kommentarer: